user
e
sv

PlayStation 5 almak isteyenlere güzel haber!

307 okunma — 31 Ocak 2023 14:57
PlayStation 5 aramaktan yorulanlar için beklenen gelişme gerçekleşti. Sony, PlayStation 5 stokları hakkında müjdeyi verdi. İşte detaylar.

Bir zamanlar PlayStation 5 konsoluna ulaşmak aşırı zordu. Stok ve lojistik sorunları, Sony’nin son oyun konsoluna olan erişimi oldukça zayıflatıyordu. Bu sebeplerden dolayı PlayStation 5, neredeyse karaborsada satılıyordu. Ancak Sony’nin yaptığı açıklamada, PS5 için stok düzeylerinin çok yüksek miktarda arttığı ve böylelikle son oyun konsoluna erişimin artık çok daha kolay olduğu belirtildi.

PlayStation 5’e ulaşmak kolaylaşıyor, stok sorunu çözüldü

Sony’nin marka, donanım ve çevre birimlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Isabelle Tomatis, PlayStation 5 bulmanın artık çok daha kolay olduğunu belirtti. Tomatis, PS5’in artık dünya çapındaki perakendecilerde satışa sunulacağını aktardı.

PlayStation 5 stok

Böylelikle PlayStation 5 stokları çok daha yüksek olacak ve almak isteyenler herhangi bir sıkıntı yaşamadan bu konsola erişebilecekler. Bu gelişme ile birlikte PlayStation 5 fiyatlarının düşebileceği bilgisi de endüstri analistleri tarafından belirtildi.

PlayStation 5 “benzeri görülmemiş talep” ile rekor kırmıştı

Sony, son CES etkinliğinde Aralık 2022 itibariyle dünya çapında 30 milyondan fazla PS5 sattığını açıklamıştı. Bu sayı şirket için bir rekor olmuştu.

Teknoloji devinin bu başarıya ulaşmak için uzun bir süre sabrettiğini biliyoruz. PlayStation 5 ilk piyasaya sürüldüğünde COVID-19 salgını pik yapmıştı. Böylelikle konsol, yanlış bir zamanda çıkış yaparak büyük tedarik ve stok sorunları ile karşı karşıya kalmıştı.

Haliyle insanlar da bu konsola erişemiyordu. Ancak Sony’nin girişimleri ile birlikte bu sorun çözüldü. PS5 stokları zamanla arttı ve dengeye ulaştı. Oyuncular, PS5’e bu son yaşanan gelişmeler sayesinde çok daha rahat bir şekilde erişebilecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/konsol/playstation-5-almak-isteyenlere-guzel-haber-63d8e7a30fff491f0704f246
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli