user
e
sv

Panasonic, en güçlü Android tabletini piyasaya sunmaya hazırlanıyor!

1394 okunma — 28 Haziran 2020 14:32
Panasonic, en güçlü tableti olan Toughbook A3 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor!
Panasonic, en güçlü tableti olan Toughbook A3 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor!

Panasonic, en güçlü tableti olan Toughbook A3 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. İş dünyasında kullanılması hedeflenen ve yağmurda bile kullanılabilecek olan tabletin üstün özellikleri adeta göz kamaştırıyor.

Panasonic, en güçlü Android tabletini piyasaya sunmak üzere!

Panasonic, tablet pazarına yabancı değil, ancak portföyünün çoğu ticari müşterileri hedefliyor. Panasonic tarafından tanıtılan son iş tableti Toughbook A3, bugüne kadar şirket tarafından üretilen en sağlam ve en yüksek özelliklere sahip Android tablet olma özelliği taşıyor.

Yapı olarak da oldukça sağlam olan Toughbook A3 modelinin, sahadaki işlerle uğraşmak zorunda kalan mobil çalışanlar için vazgeçilmez kılan tüm donanım ve yazılımlarla donatılmış olduğunu söyleyebiliriz.

Toughbook A3’ün donanım cephesinde; 4GB RAM ve 64GB genişletilebilir depolama ile birlikte bir Qualcomm Snapdragon 660 işlemci bulunuyor. 10.1 inç full HD ekran, video konferans için bir ön kamera ve mikrofon içeriyor. Ancak tablet, kullanıcıların yağmurda bile kullanım sağlayabiliyor olmalarına olanak tanıyan kapasitif bir stylus kalemle birlikte geliyor.

Panasonic‘in bu tableti bağlantı noktasında ise,  Bluetooth 5.0Wi-Fi, Galileo (Avrupa) ile GPS, GLONASS (Rusya), QZSS (Japonya) ve Beidou (Çin) desteği gibi çok çeşitli özellikler sunuyor.

Toughbook A3, 9 saate kadar standart kullanım sunabiliyor ve isteğe bağlı olarak daha büyük pilli versiyonu ile 15,5 saate kadar çift pil kapasitesi sunabiliyor. Kötü haber, tabletin Android 10 yerine Android 9.0 Pie çalıştırmasıdır, ancak en azından Panasonic‘in bu sağlam tabletler için özel olarak tasarlanmış COMPASS 2.0 kurumsal yönetim araçları paketini destekliyor.

Ağustos itibarıyla satışa sunulması beklenen tabletin yaklaşık 2.700 $ civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.  Yani yaklaşık olarak 18 bin 500 TL gibi bir değere denk geliyor. Bir dizi aksesuar ile gelecek olan cihazın standart olarak 3 yıllık bir garanti ile sunulacağından bahsediliyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli