user
e
sv

Nothing Phone (2) için ilk sızıntılar gelmeye başladı

1355 okunma — 02 Şubat 2023 12:24
Akıllı telefon dünyasının yeni isimlerinden biri olan Nothing Phone serisi, ikinci modeline kavuşmak için artık yavaş yavaş geri sayıma geçmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon dünyası için aslında görünüşte dışa açık ancak aslında bir hayli kapalı bir piyasa diyebiliriz. Pazarın açık olması, isteyen her şirketin akıllı telefon üretebilmesi manasına geliyor. Öte yandan sektördeki neredeyse tüm köşelerin daha eski firmalar tarafından kapılmış olması yeni bir firmanın bu alanda tutunmasını oldukça zorlaştırıyor. İşte ilk günden itibaren “saydam tasarım” hamlesiyle son derece akıllı bir strateji izleyen ve bu sayede hem kendine ait bir kitle oluşturan hem de sektörde adını duyuran Nothing Phone, bu seneyi ikinci modelle taçlandırmak istiyor.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ilk akıllı telefon modeli olan Nothing Phone (1)’i piyasaya süren Nothing şirketi, bu yılın sonlarına doğruysa ikinci bir cihaz ile karşımıza çıkacak. Aslında şirketin kurucu ortağı olan Carl Pei, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Nothing’in her sene onlarca telefon çıkaran bir şirket olmak yerine, çıkarttığı modellerin arkasında duran bir marka olacağını dile getirmişti.

Nothing Phone (2) için ilk sızıntılar gelmeye başladı

Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde farklı bir dergiye konuşan Pei, Nothing Phone (2) üzerinde çalışılmaya başlanıldığını dile getirdi. Bu ifade ise, “Anlaşılan Carl Pei’nin düşünceleri yüz seksen derece değişmiş” söylentilerine neden oldu. Pei’nin bu ifadelerinin ardından başlayan sızıntılara göreyse, Nothing Phone (2) modeli selefi gibi yaz mevsiminde değil de daha çok yılın sonuna doğru karşımıza çıkacak. Bakalım önümüzdeki günlerde bu yeni telefon hakkında daha ne gibi bilgiler alacağız?

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/nothing-phone-2-icin-ilk-sizintilar-gelmeye-basladi-63dad26969901b0ffe580cfd
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli