user
e
sv

Huawei’in iddiasına göre bu telefonla ceviz bile kırabilirsiniz!

209 okunma — 02 Şubat 2023 23:26
Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei tarafından geliştirilen Mate 50 serisi, rakiplerine göre kat kat daha dayanıklı ekran yapısıyla dikkat çekiyor.

Amerikan ambargosu sonrası gözden iyice düşen Huawei, işletim sistemindeki eksikliklerini farklı yönlerle kapatmaya çalışıyor. Şirketin öncelik verdiği hususların başında gelen dayanıklı ekran teknolojisi alanında ise gerçekten büyük işler başardığını söylemek lazım. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan Huawei Mate 50 serisinde kullanılan ve “Kunlun Glass” adı verilen teknoloji sayesinde, telefonun ekran sağlamlığının önemli derecede arttırıldığı görüldü. Bugüne kadar internete servis edilen pek çok farklı ilginç sağlamlık testine tabi tutulan Huawei Mate 50’nin en dikkat çeken görüntüleri ise ceviz kırıldığı anlardı.

Ancak anlaşılan Huawei işi biraz daha profesyonel yapmaya karar vermiş ve bu nedenle yeni bir tanıtım videosu hazırlamış. Çinli şirket tarafından servis edilen yeni tanıtım videosunda da sağlam ekran teknolojisine dikkat çekiliyor. Eğer sağlam ekran bir telefonu satın almanız için önemli bir kriterse, o zaman ülkemizde de satılan Huawei Mate 50 Pro modelini deneyebilirsiniz.

Telefonun diğer özelliklerini hatırlayacak olursak, Huawei Mate 50 Pro karşımıza 6,74 inç büyüklüğünde 1212 x 2616 piksel çözünürlüğünde OLED ekranla çıkmıştı. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan telefon bu işlemci kümesini ise 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekliyor. Telefonun Huawei’nin resmi internet sitesindeki satış fiyatı ise 33.990,00-TL.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/huaweiin-iddiasina-gore-bu-telefonla-ceviz-bile-kirabilirsiniz-63dbb863a3714e5f855cd966
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli