user
e
sv

Twitter Blue aboneleri artık iki saate kadar video yükleyebilir

182 okunma — 20 Mayıs 2023 10:39
Twitter artık premium abonelerin daha uzun videolar yüklemesine izin veriyor. Şirket, ödeme yapan üyelerin iki saate kadar uzun ve 8 GB'a kadar büyük video dosyaları yüklemesine izin vermek için Twitter Blue avantajlarını güncelledi.

Şirket, platformunu ve abonelik hizmetini podcast yaratıcıları, bağımsız film yapımcıları ve eski bir Fox News propagandacısı gibi insanlar için daha çekici hale getirmeye çalıştığı için yeni sınırlar önemli ölçüde artırılmış durumda.

(Korsan içeriği paylaşanlar da büyük olasılıkla bu fırsatları görecektir.) TechCrunch tarafından bildirildiği üzere, iki saatlik sınır önceki maksimum bir saati ikiye katlarken standart 2 GB dosya sınırını dört katına çıkarıyor. Ancak, video kalitesi hala herkes için 1080p ile sınırlı. Twitter, Blue aboneleri için bir saatlik avantajı ilk olarak aralık ayında ekledi ve son zamanlarda oynatma hızı kontrolleri sunarak medya oynatıcısını modern standartlara getirdi.

Twitter Blue aboneleri artık iki saate kadar video yükleyebilir

Güncelleme ayrıca, iOS kullanıcılarının mobil uygulamaya daha uzun videolar yüklemesine olanak tanıyacak. Daha uzun biçimli videolara sahip Android kullanıcılarının yine de bir tarayıcı kullanması gerekecek. Ancak daha uzun klipleri izlemek için Blue aboneliği gerekli değil, bunu herkes yapabilir.

Elon Musk geçen hafta, eski NBCUniversal reklam satış yöneticisi Linda Yaccarino’nun şirketin yeni CEO’su olarak başlayacağını ve önümüzdeki haftalarda kendi yerini alacağını duyurmuştu. Cuma günü “Ben ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanırken, o öncelikle ticari operasyonlara odaklanacak” dedi.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/sosyal-medya/twitter-blue-aboneleri-artik-iki-saate-kadar-video-yukleyebilir-6467d5dfa87f182b446d66d4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli