user
e
sv

Samsung, cep yakan oyuncu bilgisayarını tanıttı!

202 okunma — 01 Mayıs 2023 12:50
Samsung Desktop Tower neler sunuyor? RTX 3050 ile gelen yeni bilgisayar, 13. Nesil Intel Core'dan gücünü alıyor.

Samsung, masaüstü ve dizüstü bilgisayar modellerini 13. Nesil Intel işlemciyle yeniliyor. Yeni cihazlar arasında Samsung Desktop Tower ve Slim şeklinde iki masaüstü bilgisayar dikkat çekti. Desktop Slim daha uygun fiyatlı olacak şekilde geliştirilirken, Desktop Tower ise oyunculara hitap edecek.

Samsung Desktop Tower özellikleri ve fiyatı

Samsung, 1 Mayıs’ta Güney Kore’de düzenlediği lansman kapsamında 13. Nesil Intel Core işlemcilere sahip üç yeni bilgisayarı tanıttı. Bunların arasında ince tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Book 3, Samsung All-in-One 2023 ve Samsung Desktop Tower / Slim modelleri yer aldı.

Desktop Tower

Samsung aslında bilgisayar konusunda geniş bir pazara hitap etmiyor. Ancak özellikle ofis tipi ürünleriyle dikakt çekiyor. Yeni Desktop Tower ise bu sınırları genişletmek üzere geliştirildi. Sade ve oldukça ince bir sert plastik kasaya sahip olan Desktop Tower, Intel Core i7-13700‘e kadar 13. Nesil’in en yeni işlemcilerinden gücünü alıyor.

Desktop Tower’ın 13. Nesil işlemcisine ek olarak, 16 GB’a kadar RAM seçeneği sunduğunu belirtelim. Ayrıca depolama tarafında ise 1 TB hard disk ile 512 GB SSD barındırıyor. Nvidia RTX 3050 8GB ekran kartıyla orta seviye bir oyun deneyimi sunuyor.

Tower modelinin yan tarafında “açılır kapak” tasarımı tercih edildi. Samsung’un açıklamasına göre kullanıcılar, tek elle kasanın içini açabilecek ve isterlerse RAM, SSD ve ekran kartını yükseltebilecek. Şirketin cihazları kişiselleştirme konusunda teknik destek sağladığını da belirtelim.

Desktop Slim

Samsung, yeni masaüstü bilgisayarın 1401 dolardan (27 bin TL) başlayan fiyatlarla satışa çıkacağını belirtti. Güney Kore haricinde hangi ülkelerde satılacağı ise şimdilik belirsiz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/samsung-desktop-tower-slim-tanitildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli