user
e
sv

Snapchat hesap silme nasıl yapılır? [2023]

338 okunma — 10 Nisan 2023 08:30
2011 yılından bu yana hayatımızda olan Snapchat'e veda etmek isteyenler için Snapchat hesap silme rehberi ve Snapchat silme linki

Sosyal medya hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olsa da, çeşitli nedenlerden dolayı hesabını kapatmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda daha önce hazırladığımız Instagram hesap silme ve Twitter hesap silme rehberlerinin ardından: 2011’den bu yana hayatımızda olan Snapchat hesabı nasıl silinir? cevabı ile karşınızdayız! İşte detayları ile Snapchat hesap silme linki!

2013 yılında Facebook CEO’su Zuckerberg, Snapchat’i satın almak için ilk olarak 1 milyar doların üzerinde daha sonra ise 3 milyar dolar nakit teklif etmensine rağmen geri çevrildi. Snapchat’in 23 yaşındaki CEO’su Evan Spiegel bu teklifi kabul etmeyince, Instagram’a Hikayeler özelliği geldi.

Instagram uzun bir süre boyunca Snapchat’in sunduğu bir çok özelliği benzer şekilde bünyesine dahil etti. Bu durum yıllar boyunca Snapchat’in ciddi bir kan kaybetmesine neden olsa da, halen özellikle gençler tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor.

Snapchat hesap silme nasıl yapılır? – Snapchat hesap silme linki

Bu işlemi mobil uygulama üzerinden gerçekleştirmek mümkün değil. Bu nedenle herhangi bir bilgisayarın veya telefon / tabletin internet tarayıcısını kullanmak gerekiyor. İşlem öncesinde iki şeye ihtiyacınız var; Tahmin edebileceğiniz üzere kullanıcı adı / şifre ve Snapchat silme linki!

Snapchat silme linki 2023: https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account

  • İlk olarak buraya veya yukarıdaki Snapchat hesap silme linkine tıklayın.
  • Kullanıcı adı veya E-posta adresinizle birlikte şifrenizi girerek giriş yapın.

Snapchat hesap silme nasıl yapılır?

  • Giriş yaptıktan sonra Snapchat’in Hesap Devre Dışı başlıklı uyarı ekranı sizi karşılayacak.
  • Bu aşamada tek yapmanız gereken tekrar kullanıcı adı / şifre girmek ve Devam’a tıklamak.

snapchat silme rehberi

  • Snapchat hesap silme işlemini başarılı bir şekilde tamamladınız!

snapchat hesap kapatma

Not: Facebook ve Twitter ile benzer şekilde Snapchat verilerinizi indirmeye izin veriyor. Eğer daha önce veri indirme talebinde bulunduysanız, mail adresinize verilerin hazır olduğuna dair bildirim gelmeden bu işlemi gerçekleştirmeyin. Aksi halde verileriniz size gönderilmeyecek.

Not – 2: Silme işlemini gerçekleştirdiğinizde Snapchat size bir onaylama e-postası gönderiyor. Bunu kontrol etmek için hesabınıza onaylanmış bir e-posta adresinin ekli olduğundan emin olun.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde / Snapchat silme sayfasında gördüğünüz üzere, kararınızdan pişman olursanız 30 gün süreniz var. Silme işlemini gerçekleştirdikten sonra hesabınız kayboluyor, ancak 30 gün içerisinde tekrar giriş yaparsanız eski haline geliyor ve kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Bu işlem geri alınabilir mi?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere bu işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmeden önce 30 gün bekleniyor. Eğer bu süre içerisinde tekrar giriş yaparsanız, işlem iptal olacak ve hesabınızı kapatmak isterseniz tekrar yukarıdaki adımları gerçekleştirmeniz gerekecek.

Bunun için tek yapmanız gereken mobil uygulama ile veya aşağıdaki linke tıklayarak giriş yapmak;

  • Snapchat giriş linki: https://accounts.snapchat.com/accounts/login

snapchat hesap silme nasıl yapılır

Kaynak : https://shiftdelete.net/snapchat-hesap-silme
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli