user
e
sv

Bütçe dostu Realme Narzo N55’in tanıtım tarihi ortaya çıktı

149 okunma — 30 Mart 2023 09:56
Realme’nin bütçe dostu akıllı telefon serisi Narzo, yakın zamanda yeni bir modele kavuşacak gibi görünüyor.

Realme, son zamanlarda birçok ilginç akıllı telefon piyasaya sürdü. Bunlar arasında, ışık hızında 240W şarj sunan Realme GT Neo 5 ve Dinamik ada benzeri mini kapsülü olan Realme C55 de yer alıyor. Ancak son zamanlarda özellikle bütçe dostu Narzo serisinde herhangi bir akıllı telefon piyasaya sürmedi. Bunun yakında değişmesi mümkün, çünkü Çinli OEM, Nisan ayında piyasaya sürülebilecek Narzo N55 akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bellek ve renk seçenekleri de yeni bir rapor tarafından açıklanmış durumda.

Realme, yakın zamanda Hindistan’da yeni bir N serisi ürünün lansmanını işaret etti. N markalaması, yaklaşan bir Narzo serisi cihazına işaret ediyor ve son 91Mobiles raporu da aynı şeyi doğruluyor. Yayına göre, Realme, Nisan ayının ikinci yarısında Hindistan pazarında Narzo N55’i tanıtmaya hazırlanıyor. Henüz resmi bir onay yok ve kesin lansman tarihi bilinmiyor.

Bütçe dostu Realme Narzo N55’in tanıtım tarihi ortaya çıktı - Resim : 1

Bütçe dostu Realme Narzo N55’in tanıtım tarihi ortaya çıktı

Rapor, yakında çıkacak Realme Narzo N55‘in Prime Black ve Prime Blue renk seçenekleri ile satın alınabileceğini belirtiyor. Cihazın farklı bellek konfigürasyonlarıyla satışa sunulacağı bildiriliyor. Giriş seviyesi versiyonu, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile gelecek. 4GB RAM‘e sahip başka bir varyantta 128GB depolama alanı olacak. Orta seviye sürümü, 6GB RAM ve 64GB veya 128GB depolama alanı içerecek. Cihazın en üst seviye varyasyonu ise 8GB RAM ve 128GB depolama alanı seçeneği ile piyasaya sürülecek.

Realme Narzo N55 hakkındaki diğer detaylar hala belirsizliğini koruyor. Muhtemelen, orta seviye bir akıllı telefon olacak ve iyi bir işlemci ve büyük bir ekranı olacak. Yakın gelecekte daha fazla detay ortaya çıkacak. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/butce-dostu-realme-narzo-n55in-tanitim-tarihi-ortaya-cikti-64242d814faaf6168d44a4d4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli