user
e
sv

Tasarımı ile hayran bırakacak! Nothing Ear (2) özellikleri sızdırıldı

161 okunma — 20 Mart 2023 11:30
ANC (aktif gürültü engelleme) teknolojisine sahip olacağı belirtilen Nothing Ear (2) özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar...

OnePlus’ın kurucu ortaklarından Carl Pei tarafından kurulan Nothing, piyasaya sürdüğü ilk ürünleriyle dikkat çekmeyi başardı. Şirketin üzerinde çalıştığı Nothing Ear (2) modelinin özellikleri ortaya çıktı.

Nothing Ear (2) özellikleri sızdırıldı

2021 yılında piyasaya sürülen Nothing Ear (1) sıradışı tasarımıyle kullanıcıların beğenisini kazandı. Benzer tasarım çizgilerine sahip olacağı belirtilen yeni model, selefine kıyasla daha fazla özellik ile karşımıza çıkacak.

Nothing Ear (2) özellikleri sızdırıldı

Sızdırılan bilgilere göre Nothine Ear (2), 11.6 mm dinamik sürücüler ile tanıtılacak. Kaliteli bass ve tiz ses sunacağı belirtilen model, ses derinliği konusunda oldukça iddialı.

 

Nothing, yeni modelinde LHDC (Low Latency High-Definition Audio Codec)5.0 teknolojisine yer verecek. LHDC teknolojisinin A2DP Bluetooth protokolünü temel alan bir Bluetooth codec bileşeni olduğunu ve 900 kbit/sn’ye kadar bit hızına izin verdiğini belirtmekte fayda var.

Nothing Ear (2) modelinde ANC (aktif gürültü engelleme) teknolojisinin de yer alacağı sızdırıldı. 40DB şiddetinde gürültüleri engelleyebileceği belirtilen model,

Yeni model, iki farklı cihaz ile aynı anda eşleşebilecek. Bununla birlikte şirket, kulaklık testleri için kişiselleştirilebilir ses özelliği sunacak.

Nothing Ear (2), şarj kutusu ile birlikte toplam 36 saat müzik keyfi sunacak. Kullanıcılar ayrıca, 10 dakikalık şarj ile 8 saat pil süresi elde edebilecek.

Nothing Ear (2) kulaklıkları IP54, şarj kutusu ise IP55 sertifikasına sahip olacak. Cİhazın 2.5W kablosuz şarj teknolojisine sahip olacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/nothing-ear-2-ozellikleri-sizdirildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli