user
e
sv

Bilgisayarınızı telefona çeviren uygulama Xiaomi’den geliyor: MIUI+

197 okunma — 18 Mart 2023 16:24
Telefon bağlantısı sağlayan birçok uygulama bulunuyor. Ancak Xiaomi'nin MIUI+ ile sunacağı özellikler bilgisayarınızı telefonmuş gibi kullanmanıza olanak tanıyor. Küresel olarak çıkacak uygulamanın gelin detaylarına yakından bakalım.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bilgisayarınızı akıllı telefonlara dönüştürecek olan MIUI+ adlı yeni bir özellik tanıttı. Küresel olarak da kullanıma çıkacak olan bu programın hangi işlevleri var gelin birlikte bakalım.

MIUI+ ile bilgisayar-telefon bağlantısı farklı bir şekil alıyor

Xiaomi, MIUI 12.5’i ilk olarak Çin pazarına tanıtmıştı. On ikinci nesle kıyasla birçok ilginç yenilik getiren bu ara güncelleme ayrıca MIUI + adlı yeni bir aracı da barındırıyordu. Bu araç, yalnızca Çin ROM’larıyla çalıştığı için birçok kişi kullanamıyordu. Ancak şirket uygulamayı genel olarak kullanıma sunmayı planlıyor.

Bu özellik PC veya Mac cihazınızda masaüstü modunu telefonunuz ile kontorl edebilmenizi sağlıyor. Program, Xiaomi cihazlarınızı uzaktan ve kablosuz olarak çok yönlü bir şekilde kontrol etmenize olanak veriyor.

Xiaomi yeni uygulamasıyla PC'leri telefona dönüştürüyor!

MIUI+, öncelikle akıllı telefonunuzun veya tabletinizin ekranını paylaşmak ve bu cihazlardan veri görüntüleme olanağı sağlamak için tasarlandı. Bu, size mobil cihazınızı kullanmadan bazı eylemleri kontrol etme imkanı sunacak. Seçilen bir mobil uygulamayı, bilgisayarınızda çalıştırabileceksiniz.

Başka bir deyişle, akıllı telefonunuzda YouTube videosu izlerken aynı anda herhangi bir mesajlaşma uygulamasıyla PC klavyeniz ile arkadaşlarınıza mesaj yazabilir veya tam tersini yapabilirsiniz. Akıllı telefonunuzdaki metinleri PC’nize kolayca kopyalayabilir, aralarında hızlı bir şekilde dosya aktarabilir, ekran görüntüsü alabilir, vb işlemleri hızlıca yapma şansınız da olacak.

MIUI +, PC ile akıllı telefon veya tablet arasında nispeten önemli bir ekosistem bağlantısı sağlayacak. Birçok Xiaomi hayranı birkaç yıldır bu programı kullanmak istiyordu, en nihayetinde bu işlev Avrupa’da kullanılabilir hale gelecek.

Üzücü olan ise küresel pazarda satışta olan sadece üç Xiaomi cihazının bu özelliği destekliyor olması. Destekleyen cihazlar aşağıdakiler olacak:

  • Xiaomi 13
  • Xiaomi 13 Pro
  • Xiaomi Pad 5
Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/bilgisayarinizi-telefona-ceviren-uygulama-xiaomiden-geliyor-miui-64156f83906dc25a606c191e
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli