user
e
sv

Togg için Türkiye’nin 7 bölgesinde deneyim merkezi ve servis!

214 okunma — 16 Mart 2023 15:27
Togg geçtiğimiz günlerde fiyatı açıklanan yerli otomobili için Türkiye’nin 7 bölgesinde deneyim merkezi, servis ve teslimat noktası açtı

Togg’un ilk akıllı cihazının yani yerli otomobilin fiyatı kısa süre önce açıklandı. Togg T10X adlı aracın kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, satış ve satış sonrası yapılanma süreci için çalışmalar devam ediyor.

İlk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa-Gemlik’te deneyim merkezleri açan Togg, İstanbul, Ankara, Bursa-Gemlik, İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Kayseri’de de servis ve teslimat noktaları açmayı sürdürüyor.

150 ülkedeki 16 binden fazla servisiyle dünyanın en büyük bağımsız servis zincirlerinden biri olan Bosch Car Service ile iş birliğine imza atan Togg, kullanıcıları için kendi servis merkezlerinin yanı sıra anlaşmalı Bosch Car Service’lerden de nitelikli hizmet sunacak.

Uzun zamandır merakla beklenen yerli otomobil bugün satışa çıktı. İşte Togg fiyatı, menzili, donanım paketleri ve teknik özellikleri…

Yerli otomobil için 7 bölgede deneyim merkezi ve servis!

İş birliği kapsamında kullanıcılara tüm bakım ve onarım hizmetleri en son standartlarda sunulacak. Togg akıllı cihazı kullanıcıları, anlaşmalı servislerin sunduğu onarım, servis, bakım ve garanti hizmetleri dahil tüm hizmetlerden yararlanabilecek.

Anlaşmalı Bosch Car Service noktalarındaki personel, Togg’dan kapsamlı bir ön eğitim alacak ve ardından gerektiğinde Togg Teknik Saha Servisi’nin yardımıyla yüksek gerilim, fotovoltaik ve güvenlik sistemlerinde onarım yapma yetkisine sahip olacak.

Tüm onarım, garanti ve proaktif servisler, yalnızca yetkili servis sağlayıcılar tarafından gerçekleştirilecek.

“Kullanıcılara daha yaygın, hızlı, etkin ve verimli bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, küresel rekabette kullanıcıya daha yakın olan şirketlerin daha başarılı olduklarını belirterek, şunları söyledi;

“Biz de akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturuyor, satışları doğrudan kendimiz organize ediyoruz. İlk akıllı cihazımız T10X’i kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanını yaşarken, satış ve satış sonrası çalışmalarımızı da hızla tamamlıyoruz.

Türkiye’nin 7 bölgesinde 10’u sabit 8’i gezici 18 deneyim merkezi ile sabit ve mobil servis noktalarımızı açmaya devam ediyoruz. Bir yandan kendi servis yatırımlarımızı sürdürürken, diğer yandan da yerel ve küresel ölçekte bağımsız servis sağlayıcılarla iş birliği fırsatlarını değerlendiriyoruz.

Bu kapsamda elektrifikasyon dönüşümünü başlatmış, yüksek teknik donanıma sahip, yerel ve küresel anlamda yaygın bir hizmet ağı kuran araç bakım ve onarım servis ağı Bosch Car Service’leriyle iş birliğimizi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizdeki yayılımımızı destekleyecek bu iş birliğinin, kullanıcılara daha hızlı, etkin ve verimli bir servis deneyimi için değerli bir katkı sunacağına inanıyoruz.

Özellikle kullanıcı odaklılık, batarya teknolojileri ve bağlantılı teknolojiler noktasında da Bosch Car Service’ler ile değer yaratacağımıza inanıyoruz. Esnek servis ağımız, mobil servislerimiz ve bu alandaki güçlü iş birliklerimizle kullanıcılarımıza en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.”

Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran ve Ortadoğu Bölge Direktörü Arda Arslan da Bosch Car Service’in 100 yılı aşan araç onarım, bakım ve garanti hizmetlerindeki uzmanlığıyla dünyanın en büyük marka bağımsız servis ağlarından biri olduğunu hatırlatarak, Togg ile iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

2023 içinde Türkiye’nin 7 bölgesinde elektrikli otomobillere hizmet veren ilk bağımsız servis organizasyonu olmayı hedeflediklerini belirten Arslan, “Togg ile yaptığımız bu iş birliği, elektrikli araçlara servis verme konusunda Bosch Car Service ağımızdaki yetkinliğimizi daha da geliştirecek” dedi.

Kaynak : https://shiftdelete.net/togg-turkiye-7-bolgesi-deneyim-merkezi-servis
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli