user
e
sv

Xiaomi 13 Lite’ın tanıtılacağı tarih belli oldu

165 okunma — 16 Şubat 2023 19:41
Geçtiğimiz yılın Aralık ayında tanıtılan ve yalnızca Xiaomi 13 ile Xiaomi 13 Pro modellerinden oluşan Xiaomi 13 serisi, bu ayına sonuna doğru yeni üyesine yani Lite versiyonuna kavuşacak.

Çinli teknoloji devi tarafından paylaşılan basın görselleriyle birlikte kesinleşen bu durum sonrası Xiaomi 13 Lite’ın 26 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılacağı da netleşmiş oldu.

Bilindiği üzere Xiaomi, Çin’de geçtiğimiz yılın son ayında tanıtarak satışa sunduğu Xiaomi 13 serisinin global tanıtımını 26 Şubat’ta yapacak. İşte bu tarihte seriye yeni bir modelin daha eklenmesi de son derece mantıklı. Bu haberin yayılmaya başlamasıyla birlikte tabi ki sızıntılar da peşi sıra gelmeye başladı.

Buna göre Xiaomi 13 Lite modeli, karşımıza 6,55 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekranla çıkacak. Gücünü Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden alması beklenen telefonun bu işlemci kümesini 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı birimleriyle destekleyeceği düşünülüyor. Her ne kadar sızıntılarda daha fazla detay bulunmasa da bu varyantın haricinde farklı RAM + depolama alanı seçeneklerinin de olması son derece mümkün bir ihtimal.

Telefonun arka yüzeyinde yer alacağı düşünülen 3’lü kamera kurulumunun merkezinde 50MP’lik bir sensör bulunacakken, Xiaomi 13 Lite’ın en can alıcı kısmı ise 32MP + 32MP’den oluşacağı iddia edilen ikili ön kamera sistemi olacak.

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/xiaomi-13-litein-tanitilacagi-tarih-belli-oldu
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli