user
e
sv

Vivo’nun yeni orta segment modeli tam bir fiyat performans ürünü olabilir

1396 okunma — 09 Şubat 2023 10:32
Fiyat performans modelleri ile ön plana çıkan Vivo, gizemli yeni akıllı telefonu ile bir kez daha bu konuda iddialı olabilir.

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Vivo, son zamanlarda amiral gemisi modellere daha fazla yer veriyor olsa da hala en önemli bütçe dostu akıllı telefon üreticilerinden biri. Bunun yanında fiyat performans odaklı modelleriyle de ön plana çıkan Çinli teknoloji şirketinin şu sıralar V27 serisi üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

Bugüne kadar birçok farklı sızıntı ile gündeme gelen ancak hala özellikleri konusunda net bir bilgi sahibi olamadığımız Vivo V27, geçtiğimiz saatlerde Geekbench testinde görüldü. Her ne kadar bu teste hangi yonga setiyle girdiği tespit edilemese de, tahminlere göre Vivo V27 5G modeli gücünü MediaTek’in yeni bir yonga setinden alacak.

Vivo’nun yeni orta segment modeli tam bir fiyat performans ürünü olabilir

Test sonuçlarına baktığımız zaman tek çekirdek performansından 845 puan alan telefonun çoklu çekirdek testini ise 2217 puanla tamamlaması, bu cihazın oldukça iyi bir donanıma sahip olduğunu gösteriyor olabilir.

Öte yandan eğer söylentiler doğruysa, Vivo V27 serisini en az 3 farklı model olarak göreceğiz. Standart model olarak karşımıza çıkacak olan Vivo 27, 4G ve 5G olmak üzere iki farklı seçenek sunacakken, bu cihazın Pro modelinin ise yalnızca 5G desteğiyle raflardaki yerini alması bekleniyor. Standart modelin 12GB RAM seçeneğine sahip olacağı kesinleşirken, orta segment bir telefon için bu seviyede bir donanımın son derece önemli bir detay olduğu belirtiliyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/vivonun-yeni-orta-segment-modeli-tam-bir-fiyat-performans-urunu-olabilir-63e44092f4dfe908fe4e5020
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli