user
e
sv

Xiaomi, Civi 2’nin yeni bir versiyonunu daha satışa sunuyor

156 okunma — 08 Şubat 2023 10:14
Xiaomi tarafından satışa sunulacak olan yeni Civi 2 modeli, farklı tasarıma sahip akıllı telefonları sevenler için iyi bir seçenek olabilir.

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, son derece verimli bir yılı geride bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Çinli teknoloji devi için hem satış adeti hem de gelir tutarı açısından son derece tatminkar geçen 2022 yılının ardından şimdi de gözünü 2023 yılına çevirdi.

Şirket var gücüyle yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya başlamışken, bir taraftan da geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü bazı modellere ufak dokunuşlar yapmayı ihmal etmiyor.

Xiaomi, Civi 2’nin yeni bir versiyonunu daha satışa sunuyor

Xiaomi tarafından 27 Eylül 2022 tarihinde tanıtılan Xiaomi Civi 2, aslında karşımıza Siyah, Mavi, Gümüş ve Mor olmak üzere dört farklı temel renk ile çıkmıştı. Ancak şirket tarafından yapılan açıklamada ilerleyen dönemlerde bu renklerin içerisine bir de Hello Kitty tasarımının eklenebileceği belirtilmişti. İşte Xiaomi sözünü tuttu ve bugün itibariyle Hello Kitty tasarımlı Civi 2’yi de satışa sundu.

Öte yandan yeni Civi 2 modelinin yalnızca tasarım anlamında bir yenilik sunduğunu bunun dışında özellik bakımından önceki modellerden herhangi bir farklılık barındırmadığını bir kez daha belirtelim. Buna göre Xiaomi Civi 2, gücünü Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden alacak ve bu işlemci kümesi 8GB / 12 GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama alanı birimleriyle desteklenecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/xiaomi-civi-2nin-yeni-bir-versiyonunu-daha-satisa-sunuyor-63e2b6c6064d9667b546cfa5
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli