user
e
sv

Fitbit Versa 3 akıllı saat neler sunuyor?

278 okunma — 08 Şubat 2023 15:05

Fitness odaklı ürünler denilince ilk akla gelen markalardan olan Fitbit, güç geçtikçe farklı ürünler geliştiriyor. Bu yazıda Fitbit’in Versa 3 modeline yakından bakacak ve kullanıcılarına neler sunduğundan söz edeceğiz.

Versa 3, dahili GPS’i bulunması nedeniyle Versa 2’den ayrılıyor. Versa 2 hâlen iyi bir akıllı saat olmakla birlikte, Versa 3 ek özellikleriyle çıtayı daha yükseğe koyan bir ürün. Bu arada Versa 4 modelin de ek bir seçenek olduğunu yeri gelmişken hatırlatmakta yarar var.

Tekrar Versa 3’e dönersek, Versa 2’den en önemli farkı dahili GPS ile gelmesi. Dahili GPS, gerçek zamanlı konum takibi için daha fazla performans sunuyor kullanıcılara ve gerçek zamanlı olarak hız ve mesafe bilgisini sağlıyor.

Versa 3

Kalp ritmini 7/24 takip ediyor

Günlük aktivite ve antrenman öncesi Günlük Hazırlık Puanı bilgisi veren ve antrenman rutininizi optimize etmenizi sağlayan bir ürün Versa 3. Aktif Bölge Dakikaları özelliğiyle aktif olduğunuz dakikaları ölçümleyen Versa 3, günlük aktivitelerinizi takip etmeniz için size iyi bir metrik sağlıyor. Sizi gün içinde sürekli bilgilendiren Versa 3, iyi bir yol arkadaşı.

Kalp ritmini 7/24 takip etme özelliği bulunan Versa 3, kalp atış hızı bilgilerini gerçek zamanlı gösteriyor ve kaydediyor. Düzensiz Kalp Ritmi (Atriyal Fibrilasyon) bildirimleri verebilen Versa 3, Aktif Bölge Dakikaları ile de aktivite peformansınız ile yağ yağma gibi verileri anlık olarak sağlıyor. Fitbit uygulaması üzerinde SpO2, solunum hızı, kalp atış hızı değişkenliği ve daha fazla sağlık bilgisi görebiliyorsunuz.

Versa 3, antrenman sırasında müzik ve podcast dinlemek için gerekli desteği sunan bir akıllı saat, Spotify üzerinden gerekli kontrolleri yapabiliyor ve egzersizlerinizi daha eğlenceli hâle getirebiliyorsunuz. Cihaz ayrıca müzik yüklemek için ‎4 GB dahili depolama alanına sahip.

Versa 3

20 farklı egzersiz modu seçeneği

Formunuzu korumak için Fitbit’in desteklediği 20 farklı egzersiz modu arasından seçim yapabiliyorsunuz. Fitbit, hareket halindeyken egzersizlerinizi otomatik olarak tanımlayarak, aktivite verilerinizi kaydediyor.

Akıllı saatlerin en faydalı özelliklerinden biri uyku takibi. Versa 3, günlük uyku düzeninizi takip ederek, size Günlük Uyku Puanı veriyor. Premium abonelik satın alındığımdaysa Uyku Puanı Dökümü, Horlama ve Gürültü Algılama gibi daha fazla veri sunuyor.

Versa 3, sesli asistan olarak Google Asistan ve Amazon Alexa desteği sunuyor. Akıllı saatinize sesli olarak sorular sorabilir, alarm kurabilir, hava durumunu kontrol edebilirsiniz. Tüm bunları sesli komutlarla yapabiliyor olmanız büyük konfor.

Versa 3

iPhone ve Android telefonlarla uyumlu

Versa 3’ün 175 mAh kapasiteli Lityum-Polymer bataryaya sahip olduğunu ve tek şarjla 6 güne kadar kullanım ömrü sunduğunu görüyoruz. Ekran her zaman açık modunda bu sürenin daha da kısa olacağını bilmekte yarar var. Şarjınız azaldığında sadece 12 dakika şarjla size 1 gün yetecek kadar enerji sağladığını bilmek rahatlatıcı.

Akıllı saat üzerinden telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabilir, kısa mesaj ve mobil uygulama bildirimlerini görebilirsiniz. Bu özellikten yararlanmanız için akıllı telefon ve akıllı saatinizin bluetooth bağlantısının mesafe sınırı içinde bulunması gerekiyor.

Versa 3, iPhone ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarla uyumlu. Bu platformlardaki telefonlarla sorunsuz kullanabilirsiniz. Versa 3 ile birlikte kullanmak için telefonunuza Fitbit mobil uygulamasını yüklemeniz  gerekiyor. Fitbit hesabınızla oturum açtığınızda saatiniz ile kaydedilen sağlık verileriniz akıllı telefonunuzda görünür olacak.

versa 3

50 metreye kadar su geçirmez

1,58 inç büyüklüğünde kavisli kare ekrana sahip olan Versa 3, AMOLED teknolojili bu ekranında 336×336 piksel çözünürlüklü görüntüler sunuyor. 50 metreye kadar su geçirmez olan Versa 3’ü 24 saat aralıksız kullanabiliyorsunuz. Yüzerken bile saatiniz size eşlik etmeye devam ediyor. Yüzme aktivitelerinizi takip eden ve kaydeden Versa 3, dayanıklı kasası ve sağlam kordon yapısıyla dikkat çekiyor.

Uniseks bir saat olan Versa 3, şık bir görünüme sahip ve zengin kordon seçenekleriyle günlük giyiminize göre özelleştirme imkânınız var. Standart bir kordonla gelen Versa 3 için, deri, kumaş ya da silikondan üretilen farklı kordon türlerini ayrıca satın almanız gerekiyor.

Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/fitbit-versa-3-akilli-saat-neler-sunuyor/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli