user
e
sv

ChatGPT Plus’ın ücreti belli oldu: İşte popüler yapay zekayı sınırsız kullanmanın bedeli

186 okunma — 03 Şubat 2023 22:15
Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan yapay zeka programı ChatGPT’nin artık ücretli bir versiyonu daha var.

Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki bazen insanlar içinde yaşadıkları dönemin gerçek olup olmadığına inanmakta güçlük çekebiliyorlar. Yakın zamana kadar hayal olarak görülen ve özellikle de Hollywood’un abartması olduğu savunulan pek çok teknoloji, şimdilerde ete kemiğe bürünmüş bir halde karşımızda duruyor ki bunlardan biri de yapay zeka teknolojisi.

Aslında yapay zeka dediğimiz kavram, hayatımızda oldukça uzun bir süredir var. Akıllı telefonların kameralarından, akıllı televizyonların gelişmiş görüntüleme sistemlerine kadar birçok alanda farkında olarak ya da olmadan yapay zekadan destek alıyoruz. Ancak özellikle bilim kurgu filmlerinin de etkisiyle, aklımızdaki yapay zeka tasviri tam böyle bir şey değil. Biz daha çok bizimle konuşan, bize akıl veren ve bizi dinleyen bir programın hayalini kuruyoruz, daha doğrusu kuruyorduk çünkü artık böyle bir program var: ChatGPT.

ChatGPT Plus’ın ücreti belli oldu: İşte popüler yapay zekayı sınırsız kullanmanın bedeli

Open AI tarafından duyurulduğu ilk günden bu yana tüm dünya genelinde büyük yankı uyandıran ve milyonlarca insan tarafından ziyaret edilen bu yapay zeka programı, gerçekten de filmlerden çıkmış gibi bir hava uyandırıyor. Yakın zamanda bizleri daha ne gibi teknolojilerin beklediğini anlamamız açısından son derece iyi bir örnek olan ChatGPT, gördüğü bu ilgi karşısında sık sık günlük kullanım kısıtlamalarına maruz kalmaya başladı. Ancak bu durum ücretli sürüm için bir ön hazırlıktı ve beklenen haber dün geldi.

Open AI tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk etapta yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde olmak üzere kullanıcılar aylık 20 dolar ödeyerek ChatGPT Plus programına erişim sağlayabilecekler. Ücretli sürümün en önemli ayrıcalığı istenildiği zaman ulaşılabilecek olmasıyken, güncellemeleri herkesten önce almaları da yine ücretli kullanıcıların avantajlarından bir diğeri olacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/yazilim/chatgpt-plusin-ucreti-belli-oldu-iste-populer-yapay-zekayi-sinirsiz-kullanmanin-bedeli-63dd0cb39132e218df7456b5
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli