user
e
sv

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu!

237 okunma — 01 Şubat 2023 11:55
Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG bu ay itibariyle ön satışa sunulacak. Önümüzdeki ay ise ilk siparişler teslim edilecek. Peki TOGG fiyatı kaç TL olarak belirlendi? İşte konunun detayları!
Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 1
Bir rüya daha gerçek oluyor. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG sonunda satışa sunuluyor. Yaklaşık olarak 2 yıl önce başlayan yolculukta artık sona gelindi. Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili TOGG bu ay itibariyle ön siparişe sunuluyor.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 2
TOGG’un mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan ön siparişler sonrası ilk teslimatlar önümüzdeki ay yani Mart’ta gerçekleşecek. Şimdilik ilk siparişler için kaç adet stok olduğu netleşmiş değil. En korkulan şey ise TOGG’un karaborsaya düşmesi.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 3
Malum şu anda sıfır otomobiller karaborsa bir şekilde satılıyor. Yani bayiye gidip sıfır bir otomobil alma şansınız çok düşük. Genel olarak sıfır otomobilleri ikinci el olarak sıfır fiyatından daha pahalıya satın alabiliyorsunuz. Hükümetin bu durumun önüne geçmek için yaptığı hamleler de işe yaramadı ne yazık ki.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 4
Şimdi ise aynı durumun TOGG’un başına gelmesinden korkuluyor. Peki TOGG fiyatı için belirlenen etiket ne kadar? Bilindiği üzere en baştan beri TOGG’un rekabetçi bir etiketle geleceği belirtiliyordu. Lakin bu konuda net bir detay yoktu.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 5
Şimdiye kadar sızdırılan bilgilerde TOGG fiyatının 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında olacağı belirtilmişti. Nitekim bu bilgiler kısmen de olsa doğru çıktı. Türkiye’nin ilk elektrikli otomobilinin fiyatı nihayet netleşmeye başladı.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 6
Son detaylara göre TOGG için belirlenen fiyat etiketi 870 bin TL. Elbette bu fiyatın donanım seçeneklerine göre şekilleneceğini de hatırlatmak gerekiyor. Şunu da unutmamak gerekiyor. Bu fiyat henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadı. Lakin sızdırılan fiyatta büyük bir sapma olması da çok mümkün görülmüyor.

Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu! - Page 7
Bu fiyatın elektrikli SUV modeli için fazlasıyla uygun olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen TOGG bu fiyatıyla büyük ilgi görecektir. Tabi ki yine de resmi açıklamayı beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/otomobil/beklenen-gun-geldi-togg-fiyati-belli-oldu-63da1bfaf6e944210c486d3e
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli