user
e
sv

Oyun telefonu: Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi açıklandı

1510 okunma — 23 Haziran 2020 22:18
Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi hakkında beklenen haber geldi. Mobil oyunlar ile vakit geçirmeyi seven kullanıcılar için yeni bir model daha piyasaya sürülecek. Dev bataryası ile dikkat çeken bu telefon ne zaman çıkacak?

Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi hakkında beklenen haber geldi. Mobil oyunlar ile vakit geçirmeyi seven kullanıcılar için yeni bir model daha piyasaya sürülecek. Dev bataryası ile dikkat çeken bu telefon ne zaman çıkacak?

Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi açıklandı

Çin’in sosyal medya platformu olarak adlandırılan Weibo’da bir ileti paylaşan Asus, oyunlar konusunda Tencent Games ile birlikte bir iş birliği yapıyor. Bilindiği üzere Tencent Games, League of Legends ve Riot Games ile çalışıyor.

16 GB RAM özelliğine sahip olan ROG Phone 3, gücünü Snapdragon 865 işlemcisinden alacak. Ayrıca kendisi 5800 mAh’lik bir bataryadan beslenecek ve 6.59 inç büyüklüğünde olan ekranı ile birlikte hizmet verecek.

Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi

Tayvanlı teknoloji firması, yeni akıllı telefonunu önümüzdeki ay kullanıcıların beğenisine sunacak. Arka tarafında 3 adet kamera bulunduran bu cihaz, 512 GB depolama alanına ev sahipliği yapıyor.

Asus markasının üçüncü oyun telefonu olarak raflardaki yerini alacak olan ROG Phone 3, kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak. Ayrıca daha önce kendisinin AnTuTu testinden 646,310 puan aldığını da öğrenmiştik.

Asus ROG Phone 3

Bu skor, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı özelliklerine sahip olan model için geçerli. Son olarak bu modelin fiyatı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Asus ROG Phone 3 hakkında neler düşünüyorsunuz?

Kaynak : https://shiftdelete.net/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli