user
e
sv

Ubisoft üç büyük oyunu ücretsiz veriyor!

1714 okunma — 05 Mayıs 2020 15:36
Ubisoft, Assassin’s Creed II, Rayman Legends ve Child of Light oyunlarını hediye ediyor.

Ubisoft, Assassin’s Creed II, Rayman Legends ve Child of Light oyunlarını hediye ediyor.

Ubisoft, geçtiğimiz haftalarda Uplay üzerinden Assassin’s Creed II, Child of Light ve Rayman Legends oyunlarını, oyunculara ücretsiz sunmuştu. Şirket kaçıranlar için bu oyunları yeniden ücretsiz olarak sunuyor.

Ubisoft üç büyük oyunu ücretsiz veriyor!

Dünyayı kısa sürede etkisine altına alan korona virüsü sebebi ile insanlar kendilerini evlerinde karantinaya aldığı şu günlerde oyun severler oyunlara normalden daha fazla zaman harcar oldu.

Ubsioft da bu anlamda Mart ayı sonlarında evde kalan PC oyuncularını mutlu etmek üzere oyunlar hediye etmeye başlamıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise Uplay üzerinden Assassin’s Creed II, Child of Light ve Rayman Legends isimli oyunları ücretsiz sunmuştu. Şirket kaçıranlar için bu oyunları yeniden ücretsiz olarak sunarak oyuncuları mutlu etti.

Ubisoft‘un ücretsiz olarak sunmuş olduğu bu oyunları bugünden itibaren 5 Mayıs 2020 Salı günü TSİ 21: 00’a kadar Uplay üzerinden indirebilirsiniz. Bir defa indirerek kütüphanenize ekledikten sonra bu oyunlara kalıcı olarak sahip olabiliyorsunuz.

Ubisoft‘un ücretsiz verilen oyunların konusunu bilmeyen için oyuncularımız için kısaca bilgi verelim;

Assassin’s Creed II; Çoğu oyuncu tarafından Assasin’s Creed serisinin en iyisi kabul edilen Assassin’s Creed II, oyuncuları serinin efsane karakteri Ezio Auditore da Firenze ile tanıştırıp Rönesans İtalyası’na götürüyor. Burada birbirinden heyecan ve aksiyon dolu maceralar sizi bekliyor olacak.

Rayman Legends;  Rayman Origins oyununun devam niteliği taşıyan oyun, dört kişiye kadar coop oynama şansı ile oyunculara fantastik bir platform deneyimi sunuyor.

Child of Light; küçük çapta bir rol yapma oyunu olan Child of Light, oyuncuları eşsiz resimsel estetikliği ve harika müzikleriyle macera dolu bir atmosferin içine çekiyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli