user
e
sv

Xiaomi Mi Band 5 muazzam görünüyor

1019 okunma — 05 Mayıs 2020 14:43
Xiaomi’nin uygun fiyatlı yeni bilekliği tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Xiaomi Mi Band 5 hakkındaki ilk detaylar.

Xiaomi’nin uygun fiyatlı yeni bilekliği tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Xiaomi Mi Band 5 hakkındaki ilk detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, giyilebilir teknoloji sektörünü de domine etmeyi başardı. Xiaomi’nin bu başarısının ardında ise Mi Band modelleri bulunuyor.

Bilindiği üzere Xiaomi, Mi Band modellerini hayli uygun fiyatlardan satıyor. Yurt dışında 20 dolar altına çıkan bileklikler ülkemizde ise 200 TL civarında fiyatlardan satışa sunuluyor. Tabi şartlara göre bu fiyatlarda artış ya da düşüş yaşanabilir.

Xiaomi Mi Band 5 muazzam görünüyor

Şimdi merak edilen şey ise Xiaomi Mi Band 5 modelinin ne gibi özelliklere sahip olacağı. Geçtiğimiz gün sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan @Slashleaks Mi Band 5’in canlı fotoğrafını paylaştı. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Resmi Twitter'da görüntüle

Açık konuşmak gerekirse Xiaomi’nin yeni Mi Band modeli gerçekten de çok şık görünüyor. Tamamen renkli bir ekran ve olabildiğince ince tutulmuş çerçeveler. Tabi ki en etkileyicisi de yine 20 dolar civarında tutulacak olan fiyat etiketi.

Xiaomi’nin yeni Mi Band modelini önümüzdeki günlerde tanıtması bekleniyor. Muhtemelen bu tanıtımdan önce bazı detaylar netlik kazanacaktır. Yani Mi Band 5 özellikleri kesinleşecektir.

Dip not olarak belirtelim. Xiaomi Mi Band 4 hali hazırda ülkemizde 190TL civarında fiyatlardan satılmakta. Muhtemelen Xiaomi Mi Band 5 fiyatı da 250TL dolaylarında olabilir.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli