user
e
sv

Telegram WhatsApp oluyor!

3005 okunma — 02 Mayıs 2021 03:17
WhatsApp'ın en büyük rakibi Telegram, yeni özelliğini resmi olarak duyurdu. Çok yakında görüntülü ve sesli grup sohbetleri yapılabilecek.

Pandeminin patlak verdiği 2020’de birçok mesajlaşma hizmetinin görüntülü arama özellikleri geliştirmesine tanıklık ettik. WhatsApp’ın en büyük rakibi Telegram da bu süreçte atılımlar yapmıştı. Şu sıralar WhatsApp’ın yerine geçeceği söylenen Telegram için bugün yeni özellikleri duyuruldu.

Telegram WhatsApp oluyor! - Page 2
Telegram yakında ekran paylaşımı, şifreleme ve daha fazlası gibi özelliklerle birlikte sesli sohbet özelliklerine görüntülü arama desteği ekleyeceğeni açıkladı.Telegram’ın CEO’su ve kurucusu Pavel Durov, resmi Telegram kanalında, şirketin önümüzdeki ay yapılacak bir güncellemede sesli sohbet özelliklerine görüntülü aramalar getirmeye çalıştığını belirtti.
Telegram WhatsApp oluyor! - Page 3
Diğer video konferans araçlarına benzer şekilde, Telegram’ın sesli sohbetlerindeki görüntülü görüşmeler ekran paylaşımı, şifreleme, gürültü önleme gibi gelişmiş özelliklere sahip olacak ve masaüstü ve tablet dahil olmak üzere Telegram’ın tüm platformlarında desteklenecek.
Telegram WhatsApp oluyor! - Page 4
Telegram’ın grup video görüşmeleri için güçlü bir platform olmayı hedeflediği ve bu da onları bir mesajlaşma uygulaması olarak çok daha kullanışlı hale getirmeyi hedefliyor. Yeni özellikler hakkında şimdilik net bir açıklama yapılmadığını belirtelim. Muhtemelen bu yenilikler yaza girmeden bizlerle birlikte olacak.
Telegram WhatsApp oluyor! - Page 5
WhatsApp’ın yeni gizlilik politikasından dolayı kullanıcıların yine akın edeceği Telegram, yeni özelliklerini sunarak, WhatsApp’ı aratmamak istiyor. Bu sayede Telegram’a gelen kullanıcı burası WhatsApp gibi deyip platformda kalacak.
Telegram WhatsApp oluyor! - Page 6
Telegram’ın son günlerdeki güncellemeleri ile uygulamaya yeni özellikler eklemesi de bundan kaynaklanıyor. Mesajlaşma platformunun önümüzdeki aylarda daha fazla yenilik sunması ve WhatsApp’ın önüne geçmesi bekleniyor.
Telegram WhatsApp oluyor! - Page 7
Güvenilirlik konusunda uçtan uca şifreleme kullanan ve kullanıcı verilerini toplamadığını iddia eden Telegram’ın Rusya merkezli bir uygulama olduğunu belirtelim.
Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/telegram-whatsapp-oluyor-608ba6dbb679ec30507b2632
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli