user
e
sv

Samsung Galaxy M01s pil kapasitesi belli oldu!

1573 okunma — 28 Haziran 2020 22:14
Geçtiğimiz ay Geekbench platformunda test sonuçları ortaya çıkan Galaxy M01s modelinin batarya kapasitesi belli oldu!
Geçtiğimiz ay Geekbench platformunda test sonuçları ortaya çıkan Galaxy M01s modelinin batarya kapasitesi belli oldu!

Samsung firmasının bir süredir üzerinde çalıştığı, orta giriş seviye akıllı cihazı Galaxy M01s yeni detaylar sunmaya devam ediyor. Cihazın ortaya çıkan sertifikalara göre pil kapasitesi belli oldu.

Samsung Galaxy M01s pil kapasitesi belli oldu!

Samsung firmasının bir süredir üzerinde çalıştığı Samsung Galaxy M01s modelinin bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. TÜV Rheinland isimli sertifika platformunda kendini gösteren belgeler ile birlikte Galaxy M01s cihazının pil kapasitesi belli oldu.

Geçtiğimiz ay Geekbench platformunda test sonuçları ortaya çıkan Galaxy M01s modelinin SM-M017F/DS koduyla görüldü ve pil kapasitesi 3900 mAh olarak kendini gösterdi. Bunun yanında ortaya çıkan listede cihazın herhangi bir hızlı şarj özelliği olmadığı da ortaya çıktı.

Cihazın özelliklerinden bahsedecek olursak; Gücünü MediaTek Helio P22 işlemcisinden alacak cihaz 3 GB RAM ile kullanıcılarını karşılayacak olduğunu söyleyebiliriz. Geekbench üzerinde Android 9 ile görülen cihazın Android 10 ile gelecek olduğu yüksek ihtimal.

Tüm bu bilgilerin yanında, eğer sızıntılar doğru ise cihazda iki adet arka ve bir adet de ön olmak üzere üç adet kamera yer alacak. Diğer teknik özellikleri bilinmeyen cihazın fiyatının ise uygun olacağı düşünülüyor. Cihazın çıkış tarihi henüz netlik kazanmış değil, cihaz hakkında ayrıntılar netleştikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli