user
e
sv

realme X3 SuperZoom tanıtıldı! Bu fiyata böyle telefon!

1193 okunma — 27 Mayıs 2020 13:00
Akıllı telefon pazarının taze sayılabilecek üyelerinden birisi olan realme adeta atağa kalktı. realme X3 SuperZoom resmi olarak tanıtıldı!
Akıllı telefon pazarının taze sayılabilecek üyelerinden birisi olan realme adeta atağa kalktı. realme X3 SuperZoom resmi olarak tanıtıldı!

Akıllı telefon dünyasının yeni üyelerinden birisi olan realme, son zamanlardaki ataklarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin üretim politikası ise tamamen fiyat-performans odaklı olarak yürütülüyor. Şu ana kadar hem ülkemizde hem de dünyada bu adımların meyvesini toplayan realme, üst seviyedeki diğer telefonlara da meydan okuyacak modelleri kullanıcılara sunmayı düşünüyor. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten yetkililer, yeni tepe modeli olan realme X3 SuperZoom’u da resmi olarak tanıttı.

realme X3 SuperZoom tanıtıldı! Bu fiyata böyle telefon!

realme X3 SuperZoom, 6.6 inçlik 2400×1080 çözünürlüğünde olan LCD panel ile geliyor. Ayrıca bu ekran Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan telefon gücünü ise Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 855+ işlemcisinden alıyor. Fiyat anlamında ulaşılabilir bir amiral gemi olarak nitelendirilen cihaz bünyesinde 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanını bulunduruyor. realme X3 SuperZoom özellikleri ve fiyatı ile oldukça iddialı bir model olarak dikkat çekmeyi başarıyor.

Cihazın ön bölümünde çift kamera bulunuyor. Bu kameralardan biri 32MP çözünürlüğüne sahip iken, diğerinin 8MP değerine sahip olduğu ifade ediliyor. realme X3 SuperZoom sırtında ise dörtlü kamera kurulumu ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Burada 64MP’lik ana kameraya 8MP ultra geniş açılı lens, 8MP periskop ve 2MP makro kameraları eşlik ediyor. realme’nin yeni amiral gemi modeli kutusundan Android 10 ile çıkarken, 30W hızlı şarj desteği de telefona veriliyor. Bu modelde tercih edilen batarya kapasitesi ise 4.200 mAh oluyor.

Tanıtımı gerçekleştirilen realme X3 SuperZoom fiyatı 499 Euro olarak açıklandı. 2 Haziran’da satışa çıkacağı bilinen telefonun renk seçenekleri ise mavi ve beyaz olarak açıklandı.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli