user
e
sv

LG daha ölmedi! LG K41s Türkiye’de satışa sunuldu!

1192 okunma — 03 Haziran 2020 16:10
Kamera özellikleriyle ön plana çıkan LG orta segmentindeki yeni modelini ülkemizde satışa sundu. İşte LG K41s özellikleri ve diğer detaylar.
Kamera özellikleriyle ön plana çıkan LG orta segmentindeki yeni modelini ülkemizde satışa sundu. İşte LG K41s özellikleri ve diğer detaylar.

Son dönemde özellikle Türkiye pazarında silik bir görüntü çizen LG, model yelpazesine bir yenisini daha ekledi. LG kamera odaklı modellerinden biri olan K41s’i Türkiye’de de satışa çıkardı.

LG Türkiye tarafından K41s hakkında yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi.

LG Electronics (LG), Şubat ayında tanıttığı 2020 K Serisi telefonları Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Üstün performansı, gelişmiş dörtlü kamerası ve artırılmış multimedya fonksiyonları ile birinci sınıf akıllı telefonlara rakip olan K41s, Temmuz ayı itibariyle operatör mağazalarında Türk tüketicilerle buluşuyor. Bir çok yeni özelliği bulunan K41s, birinci sınıf kullanıcı deneyimini bütçe dostu fiyatlarla sunacak.

Dört Kamera ile Mükemmel Görüntü, Gerçekçi Ses

Yüksek çözünürlüklü ana kamera, geniş açılı lens, derinlik sensörü ve K serisinde ilk olan bir makro kamera olmak üzere dört arka kamerası bulunan K41s, 6.5 inç 20:9 HD + FullVision ekrana sahip. Diğer 2020 K serisi telefonlar gibi K41s de, etkileyici görüntüleme deneyimini geliştirmek için serinin önceki telefonlarından daha ince çerçeveye sahip ve sinematik orantılı ekran olarak tasarlandı.

LG K41s, gerçekçi 7.1 kanal deneyimi için 4.000mAh pili, DTS: X 3D Sinematik Ses Sistemi ve dayanıklılık için MIL-STD-810G American Askeri Dayanıklılık Sertifikası ile akıllı telefon deneyimini üstün multimedya özellikli telefona taşımak isteyen tüketiciler için mükemmel bir alternatif sunuyor.

Temel Özellikler:

LG K41s

Çip: 2.0 GHz Octa-Core
Ekran: 6.55-inch 20:9 HD+ FullVision Ekran
Hafıza: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (2TB`e kadar)
Arka Kamera: 13MP Standart Kamera / 5MP Süper Geniş Açılı Kamera / 2MP Makro Kamera /2MP Derinlik Sensör
Ön: 8MP Standart Kamera
Pil: 4,000mAh
Boyut: 165.7 x 76.4 x 8.2mm
Network: LTE / 3G / 2G
Bağlanabilirlik: Wi-Fi / Bluetooth 5.0 / NFC / USB Type-C
Renk: Titanyum / Siyah
Diğer: AI CAM / DTS: X 3D Sinematik Ses Sistemi / Google Assistant / Google Assistant Düğmesi / Google Lens / Parmak İzi Okuyucu / MIL-STD 810G Amerikan Askeri Dayanıklılık Sertifikası

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli