user
e
sv

Instagram Hikayaler özelliği mesajlara yönlendirecek!

4485 okunma — 29 Nisan 2020 15:57
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bir çok yeni özelliği bünyesine katan uygulama, şimdi de Hikayeler özelliği üstünden Direkt Mesajlara yönlendirecek bir çıkartma üstünde çalışıyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bir çok yeni özelliği bünyesine katan uygulama, şimdi de Hikayeler özelliği üstünden Direkt Mesajlara yönlendirecek bir çıkartma üstünde çalışıyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, yeni bir özellikle gündeme geldi.

2

Her geçen gün yeni özellikleri kullanıcılarına sunan başarılı sosyal medya uygulaması, uzun zamandır gizlilik ve güvenlik çalışmaları yapıyordu.

3

Şimdi ise yeni bir özellikle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

4

Tersine mühendislik sonucunda bazı güncelleme çalışmalarını önceden ortaya çıkarmayı başaran Jane Manchun Wong, Instagram’ın yeni özelliğini ortaya çıkarttı.

5

Jane Manchun Wong, geçtiğimiz zamanlarda WhatsApp gruplarında bulunan bir güvenlik açığını ortaya çıkartmıştı ve bu sayede de gündeme gelmişti.

6

Ters mühendis Olan Wong, Instagram’ın Hikayeler özelliği üstünden Direkt Mesaj’lara yönlendirecek bir çıkartma üstünde çalıştığını ortaya çıkarttı.

7

Bu özellik yayınlandıktan sonra Instagram Hikayeler’inizde DM ME çıkartması sayesinde insanları size mesaj atmaya teşvik edebileceksiniz.

8

Tüm bunların yanı sıra canlı yayınlarda bağış toplama özelliği dün itibariyle kullanıma sunuldu. Bu bağışlar kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağışlanacak.

9

Kullanıcılar bağışlanacak kurumu kendileri seçebiliyor, fakat şu an için Amerika ve İngiltere’de çalışan bir uygulama olduğunu belirtelim.

10

İnstagram’ın bu iki yeni özelliğinin ne zaman Türkiye’ye geleceği ise henüz belli değil.

Kaynak : https://www.milliyet.com.tr/galeri/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli