user
e
sv

En iyi fiyat performans telefonu Vivo G1 5G tanıtıldı!

1165 okunma — 09 Mayıs 2020 16:12
Exynos 980 yonga seti kullanan ve üstün performans sunan Vivo G1 5G tanıtıldı!
Exynos 980 yonga seti kullanan ve üstün performans sunan Vivo G1 5G tanıtıldı!

Çin’li akıllı telefon üreticisi Vivo, üst düzey özellikler sunan yeni telefonu G1 5G’yi tanıttı. Üstelik telefon fiyatı ile de oldukça cezbedici.

En iyi fiyat performans telefonu Vivo G1 5G tanıtıldı!

Son zamanların popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, düzenlediği lansman kapsamında yeni akıllı telefonunu duyurdu.

Bu telefonlar arasında ise, Samsung imzalı Exynos 980 yonga seti kullanan ve 4,500mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Vivo G1 5G modeli, üst düzey özellikleri ve sunduğu özelliklere göre oldukça uygun olan fiyatı ile herkesin ilgisini çekmeyi başardı.  Bu özelliklere ve sunmuş olduğu fiyata baktığımızda, modelin en iyi fiyat performans telefon modellerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Dilerseniz, sözü daha fazla uzatmadan Vivo G1 5G modelinin diğer özelliklerine yakından göz atalım.

Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Full HD görüntü kalitesiyle kullanıcıların karşısına gelecek olan cihazın ekranı 6,44 inç boyutunda. AMOLED ekran ile gelecek olan cihaz ayrıca 409 ppi piksek yoğunluğuna ve 1080X2400 piksel çözünürlüğe sahip.

Bunun yanında Exynos 980 yonga seti kullanan cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama,  4,500mAh büyüklüğünde bir batarya gibi detaylara da sahip. Ayrıca 44W gücünde hızlı şarj desteğine sahip olacak. Grafik tarafında Mali-G76 işlemcisini kullanan akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 5G bağlantı desteği ile çıkacak.

Kamera tarafına bakacak olursak; ekranın üst kısmında 32 MP selfie kamerasını barındıran damla çentik yer alıyor. Cihazın arka kısmında dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Cihazın ana kamerası 48 MP çözünürlüğünde olacak ve 4K video kaydı yapabilecek.  Ana kameraya ek olarak, 8 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2 MP çözünürlüğünde portre lensi ve özel olarak tasarlanmış 2 MP çözünürlüğünde makro lens bulunuyor.

181 gr ağırlığa sahip olan Vivo G1 5G, kullanıcılarını Android 10 işletim sistemi ile karşılayacak. Cihazın fiyatı ise 3.498 yuan, yani yaklaşık olarak sadece 495 dolar. Bu da ülkemizde 3.505 TL gibi bir fiyat değerine tekabül ediyor. Elbette vergiler ile birlikte bu fiyat daha yüksek olacak, ancak yine de eşdeğer özelliklerdeki modeller ile kıyasladığımızda fiyatın oldukça uygun olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli