user
e
sv

Çift ön kameralı OnePlus Nord geliyor!

1510 okunma — 28 Haziran 2020 14:27
İlk çift ön kameralı OnePlus telefonu OnePlus Nord (OnePlus Z/OnePlus 8 Lite), Temmuz ayında resmi olarak duyurulacak.
İlk çift ön kameralı OnePlus telefonu OnePlus Nord (OnePlus Z/OnePlus 8 Lite), Temmuz ayında resmi olarak duyurulacak.

OnePlus, uygun fiyatlı Nord (OnePlus Z/OnePlus 8 Lite) isimli seri ile müşteri ağını genişletmeyi planlıyor. Cihaz şirketin İlk çift ön kameralı telefonu olma özelliği yaşıyor.

Çift ön kameralı OnePlus Nord geliyor!

OnePlus marka isminde olduğu gibi OnePlus olması beklenen serinin isminin ‘Nord‘ olduğunu Instagram aracılığı ile yanlışlıkla doğruladı. Şirketin Instagram’da paylaştığı gönderiyle yanlışlıkla doğruladığı seri, bilindiği üzere daha önce Amazon’un Hindistan sitesinde de görülmüştü.

Şirket, Android telefonun herhangi bir özelliğini henüz açıklamasa da, Android Central’ın son raporuna göre OnePlus Nord, önde çift kamera kurulumuna sahip olacak olduğu belirtildi.

Ortaya çıkan sızıntılara göre; bütçe dostu telefon OnePlus Nord, şirketin 2020 amiral gemisi telefonları OnePlus 8 serisinden sonra karşımıza çıkacak. Telefonun sızıntılar ve iddialar doğrultusunda ortaya çıkan özelliklerinden bahsedecek olursak; 8MP ultra geniş açılı ile birlikte 32MP selfie kamerasına sahip olacağını söyleyebiliriz. Sol üst köşede bir delik çentik görecek olduğumuzu söyleyebiliriz. Bunun yanında tüm bu bilgilerin güvenilir tipster Max J tarafından da doğrulanmış olduğunu belirtelim.

90 Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç Super AMOLED ekrana sahip olacağı iddia edilen cihaz, sızan bilgilere göre Snapdragon 765’ten güç alacak. 4.300 mAh gücünde bir bataryayı bünyesinde bulundurması beklenen telefonun, ekranın içinde bir de konumlandırılmış parmak izi sensörü yer alacak. Cihaz, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanını kullanıcılara sunacak.

10 Temmuz‘da lansmanı yapılması beklenen OnePlus Nord‘un fiyatının 330 dolar civarında olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli