user
e
sv

Böyle kulaklık, bu kadar düşük fiyata olur mu demeyin! Sadece 140 TL!

818 okunma — 10 Temmuz 2022 17:46
Kablosuz kulaklık trendi yayılarak devam ediyor. Bir yanda kulaklıkları için 3 bin TL ve üzeri fiyat biçen markalar, diğer yanda aynı özellikleri 150 TL’nin bile altına sunan üreticiler! Seçim sizin.

Kablosuz kulaklıkların fiyatı düşmeye devam ediyor. Son derece etkileyici bir görüntüye sahip olan kablosuz kulaklıklar oldukça ucuzlamış durumda.

Son derece dikkat çekici, led göstergeli ve ses kalitesiyle tatmin edici bir performans sunan kulaklık ne kadar ucuz olabilir? Emin olun bu fiyat tahminlerinizin bile ötesinde.

Kablosuz kulaklıklara olan ilgi günden güne artmaya devam ediyor. Peki hem tasarımı, hem de performansı ile dikkat çeken sağlam bir kablosuz kulaklık için ne kadar ödemeniz gerekiyor?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hemen herkes kablosuz kulaklıklara geçiş yaptı. Özellikle de son dönemde kablosuz kulaklıkların sayısı önemli oranda arttı. Bunda telefonların yanında kulaklık verilmemesi de büyük önem arz ediyor.

Peki sizin için doğru olan kulaklık hangisi? Zira piyasaya baktığımızda sayısız marka, sayısız model mevcut olduğunu görüyoruz. Önemli olan en düşük fiyata, en iyi performansı sunan kulaklığı bulabilmek.

Eğer rgb aydınlatmalardan hoşlanıyorsanız sizlere muazzam bir önerimiz var. Torima E10 oyuncu kulaklığı.

Tam bir fiyat performans ürünü olan Torima E10, RGB aydınlatması, powerbank özellikli kılıfı ve gürültü engelleme özellikleriyle kullanıcılara aradıkları özellikleri tek bir pakette sunuyor.

Genel olarak böyle bir kulaklık için 500 TL’nin üzerinde bir fiyat ödemeniz normal olabilir. Fakat şu sıralar e-ticaret sitelerinde görülmemiş indirimlerle karşı karşıya kalıyoruz. Belki de bir iki ay sonra telaffuz ettiğimiz bu fiyatların 3 – 4 misli fiyatlarla karşılaşacağız.

O yüzden yeni bir kablosuz kulaklık arıyorsanız, 140TL’lik fiyatıyla Torima E10’u kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Dilerseniz kulaklığın indirimli satın alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada ürünün stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla siz linke tıkladığınızda belki de ürün tükenmiş ya da fiyatı artmış olabilir. Bunun için önceden uyaralım.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/boyle-kulaklik-bu-kadar-dusuk-fiyata-olur-mu-demeyin-sadece-140-tl-629e61056d59ce413708c479
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli