user
e
sv

Epic Games sevilen oyununu ücretsiz yaptı

985 okunma — 29 Ocak 2022 16:23
Oyuncuları sevindirecek bir müjdeli haber daha geldi. Epic Games kısa süreliğine sevilen oyununu ücretsiz yaptı. İşte tüm detaylar.

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun sunma kampanyasına devam ediyor. Yeni yıla özel 15 oyunu ücretsiz sunan şirket şimdi haftalık olarak yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. Şirket şimdi de 77 TL değerinde ücretsiz bir oyun ile gündemde.  Epic Games bu sefer 77 TL değerindeki Daemon X Machina oyununu ücretsiz yaptı.

Oyun Epic Games’in resmi websitesinde “Savaş alanına hoş geldin.” Sen, Moonfall felaketinin ardından ortaya çıkan yeni bir insan türü olan bir Outer’sın. Orbital organizasyonun bir paralı askeri olarak, insan yaratıcılarına karşı isyan eden yozlaşmış Yapay Zekâlardan oluşan Immortal’lara karşı insanlığın hayatta kalması için verilen umutsuz bir savaşta cephede yer alıyorsun. Arsenal olarak bilinen tamamen özelleştirilebilir mech’i sürerek senin gibi diğer paralı askerlerle bir araya gelmeli ve Immortal’ları alt etmek için görevleri tamamlamalısın. Ancak dikkatli ol, paralı askerlerin dâhil olduğu bir savaşta bugün dostun olan yarın düşmanın olabilir.” ifadeleri ile sunuluyor. Kenichiro Tsukuda ve mech tasarımında çığır açan Shoji Kawamori’nin vizyoner akıllarının bir ürünü olan yeni nesil yüksek tempolu bir mech aksiyon savaş oyunu.

OYUN ÖZELLİKLERİ

epic

Savaş alanı boyunca uç ve yozlaşmış makinelere ve dev Colossal Immortal’lara karşı verilen şiddetli, tehlikeli mech savaşlarına katıl.
İstediğin özelliklere uyan çeşitli silahlarla ve parçalarla Arsenal mech’ini tamamen özelleştir.
Alt ettiğin düşmanlardan savaş alanında uçarken kullanabileceğin parçalar ve silahlar toplamak için onları yağmala.
Çeşitli kozmetik seçenekleri ile oyuncu avatarını özelleştir. Bıçak altına yat ve insan görünümünden feragat ederek yeni yetenekler öğrenmek için geniş beden modifikasyonları uygula.
Çevrim içi Eşli Modda (Co-op Mode) bölüm sonu düşmanlarını yok etmek için oyuncularla takım kur ya da Immortal üslerinin konumunu belirlemek ve güçlü donanımlar açmak için Keşif Görevlerine (Exploration Missions) çık.
1 vs. 1 ya da 2 vs. 2 Versus Mod’larda diğer oyuncularla dövüş ve en iyi paralı asker olmak için liderlik tablosunda yüksel.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/epic-games-sevilen-oyununu-ucretsiz-yapti-61f39ad6e18ae76200636923
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli