user
e
sv

God of War PC için geliyor! İşte çıkış tarihi

1317 okunma — 26 Ocak 2022 17:30
İsmi PlayStation ile özdeşleşen God of War şimdi de PC için geliyor. İşte God of War'ın PC'ye çıkış tarihi

PlayStation denildiğinde oyun severlerin aklına gelen ilk oyunlardan birisi de şüphesiz God of War olacaktır. Hatta pek çok kişinin sırf bu seriyi oynamak için PlayStation aldığını da biliyoruz.

Zaten Sony’nin konsol satışlarında elini güçlendiren yegane etkenlerden birisi de konsola özel oyunları olmuştur. Fakat bu düzen değişiyor gibi görünüyor. Malum son dönemde bazı PlayStation özel oyunlarını PC’de görmek bizler için de sürpriz olmuştu.

Fakat bu durum Sony’nin devamını düşünmediği oyun ve seriler için geçerli şeklinde yorumlanmıştı. Örneğin Days Gone’ın PC’ye gelmesinin sebebi olarak, Sony’nin bu oyunun devamını düşünmemesi gerekçe gösterilmişti.

God of War PC için geliyor! İşte çıkış tarihi

Fakat şimdi karşımıza bambaşka bir oyun var. 2018 yılında PlayStation 4 için yayınlanmış olan God of War.

Son günlerde God of War’ın PC’ye geleceğine dair bazı söylentiler zaten vardı. Fakat PlayStation fanları böyle bir durumun varlığına pek de inanmadılar. Lakin geçtiğimiz saatlerde God of War tüm ihtişamıyla PC’de ortaya çıkınca işler tamamen değişti.

Evet, sonunda PlayStation’ın efsaneleşen yapımı God of War PC için de geliyor. Üstelik çok da uzak bir tarihte değil. Yapılan açıklamaya göre God of War 14 Ocak 2022’de PC için raflardaki yerini almış olacak. Oyun için gerekli olan PC sistem gereksinimleri ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/god-of-war-pc-icin-geliyor-iste-cikis-tarihi-6170709507e07d07fa4365be
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli