user
e
sv

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık tasarımı!

1617 okunma — 28 Haziran 2020 22:17

Oppo kablosuz kulaklık pazarında daha etkin olmanın planlarını yapıyor.  Çin Patent Ofisi (CNIPA)‘nde ortaya çıkan yeni görseller, Oppo‘nun çok daha farklı bir kulaklık tasarımı ile  karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Çok kısa bir süre önce tanıtılan  Enco W11 TWS  farklı tasarımıyla Oppo kullanıcılarını sevindirmişti. Bugün ortaya çıkan TWS modeli olarak adlandırılan model ise çok daha cesur bir tasarıma sahip.

Oppo kablosuz kulaklık tasarımı ve özellikleri

Oppo kablosuz kulaklık konusunda, ilk başlarda tekrarladığı AirPods‘u andıran çizgisinden koparak kendine haz bir tasarım üslubu oluşturmaya başladı. Çinli telefon markaları arasında, tasarım konusunda önemli markalardan olan Oppo, yeni kablosuz patentinde de bu yeteneğini konuşturmuş gibi görünüyor.

Oppo, daha kulak içine oturan ve kısa gövde yapısıyla kulakta daha şık duracak bir tasarım tercihi yapmış. Patentte ortaya çıkan siyah renk ve yuvarlak parlak hale, kulaklılığa şık bir görünüm katıyor. Oppo’nun siyah dışında da renk seçenekleri sunması bekleniyor.

oppo kablosuz kulaklık, kablosuz kulaklık, kablosuz kulaklık tasarımı

Kulaklığın tasarımı netleşmiş olsa da patent detaylarında özelliklerine değinilmemiş. Buna karşın bu yeni kulaklık için belli beklentiler ve duyumlar söz konusu.

oppo kablosuz kulaklık, kablosuz kulaklık, kablosuz kulaklık tasarımı

Buna göre kulaklık Bluetooth 5.0 desteği, suya dayanıklı yapısı ve aktif gürültü önleme özellikleri ile donanmış olarak gelecek. Şirket her ne kadar kablosuz kulaklık pazarında önemli adımlar atmış olsa da, yeni patentle birlikte, ellerini ovuşturmaya başlayacağa benziyor.

Oppo‘nun yeni kablosuz kulaklık tasarımı sizce nasıl olmuş? Marka bu yeni tasarımıyla pazarda daha iddialı hale gelebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli