user
e
sv

En Lite en ucuz Huawei! Huawei P40 Lite E

1677 okunma — 28 Haziran 2020 22:01
Huawei’nin orta segmente gitap eden double lite modeli P40 Lite E’ye göz atıyoruz. İşte Huawei P40 Lite E incelemesi.
Huawei’nin orta segmente gitap eden double lite modeli P40 Lite E’ye göz atıyoruz. İşte Huawei P40 Lite E incelemesi.

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden biri olan Huawei yeni şu aralar Avrupa pazarında kan kaybına uğramış durumda. Malum, yeni gelen hemen hiçbir Huawei modelinde Google servisleri yer almıyor. Dolayısıyla Google servislerini önemseyen müşteriler için bu durum büyük bir handikap.

Lakin bu handikap Huawei’nin model yelpazesini genişletmesine bir engel değil. Öyle ki Çinli üretici artık Lite’ın da Lite’ı modellerle karşımıza çıkmaya başladı. Bunların sonuncusu ise Huawei P40 Lite E modeli oldu.

Huawei P40 Lite E incelemesi

Huawei P40 Lite E özellikleri ve fiyatı itibariyle orta segmente hitap eden bir model. Gücünü Huawei tarafından üretilen Kirin 710F yonga setinden alan Çinli üretici sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefonda 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde 6.39 inçlik IPS LCD ekrna yer alıyor. Bu ekranın gövdeye oranı ise yüzde 82.4 seviyelerinde.

Delikli ekran tasarımıyla gelen P40Lite E’nin arka yüzünde 48MP + 8MP + 2MP’lik 3’lü ana kamera modülü bulunuyor. Telefonun ön kamerası ise 8MP.

4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen telefon kutudan ilk çıktığında EMUI 9 destekli Android 9 ile çalışıyor.

Telefonda Google servisleri yer almadığı için açılışta Huawei hesabı ile oturum açarak HMS ve Huawei App Store üzerinden uygulama edinebiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli