user
e
sv

Rockstar’dan beklenmedik GTA 4 kararı

1380 okunma — 03 Haziran 2020 19:47
Rockstar Games geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir GTA 4 kararına imza attı. İşte konu hakkındaki detaylar.
Rockstar Games geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir GTA 4 kararına imza attı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Her ne kadar şu aralar GTA 6 üzerine konuşuyor olsak da Rockstar Games henüz eski GTA oyunlarını da tamamen gözden çıkarmış değil. 

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce GTA 4 oyunundaki radyo istasyonları yapımdan kaldırılmıştı. Bu durum oyun severlerden tepki görünce Rockstar Games GTA 4’te yer alan radyo istasyonlarının oyuna tekrardan ekleneceğini duyurdu.

Rockstar’dan beklenmedik GTA 4 kararı

Geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan bir güncelleme ile GTA 4‘ten kaldırılan radyon kanalları geri getirildi. Lakin bu sefer de farklı bir sorun patlak verdi. Güncellemeyi indiren oyuncular kayıt dosyalarının bozulduğunu ve oyuna kaldıkları yerden devam edemediklerini söylediler.

Oyunun silip tekrardan yüklenmesi de ortaya çıkan bu soruna bir çözüm olmadı. Dolayısıyla Rockstar yayınladığı güncellemeyi tamamen geri çekmek zorunda kaldı. 

GTA 4‘e sahip olan oyuncuların da bildiği üzere yapımdaki Games for Windows desteğinin kalkması sonrası pek çok radyo kanalı ortadan kaybolmuştu. Dolayısıyla gelecek olan bu güncelleme, kaybolan radyo kanallarını geri getirecekti. Lakin olmadı.

Muhtemelen Rockstar güncellemeyi geri alma kararından sonra yeni bir güncelleme yayınlayacaktır. 

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Geçtiğimiz haftalarda Epic Games Store GTA 5’in PC sürümünü ücretsiz olarak dağıtmıştı. Hali hazırda milyonlarca oyuncu GTA 5’i ücretsiz olarak oynama fırsatına erişti.

Belki önümüzdeki günlerde hayli eski bir oyun olan GTA 4 de ücretsiz olarak dağıtılır.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli