user
e
sv

Asus ROG Phone 3 ve Zenfone 7’nin tanıtım tarihleri belli oldu!

1195 okunma — 23 Mayıs 2020 14:55
Tayvan merkezli teknoloji devi Asus’un yeni akıllı telefonları ne zaman tanıtılacak? İşte bu sorunun cevabı Tayvan medyası tarafından sızdırıldı!
Tayvan merkezli teknoloji devi Asus’un yeni akıllı telefonları ne zaman tanıtılacak? İşte bu sorunun cevabı Tayvan medyası tarafından sızdırıldı!

Teknoloji dünyasının önemli üyelerinden birisi olan Asus, yeni akıllı telefonları için çalışmalarını tüm hızı ile devam ettiriyor. SamsungAppleXiaomi ve Huawei gibi sektörün önde gelen temsilcilerine karşı ayakta durabilecek bir amiral gemi ile sahneye çıkacak olan Asus bu noktada Zenfone 7 modeline güveniyor. Söz konusu cihazın özellikleri henüz netleşmese de, serinin son halkası olma durumu yeteri kadar heyecan yaratıyor. Beklentilerin farkında olan şirket yetkilileri, Asus Zenfone 7 donanımsal özelliklerini en üst düzeye çıkarmaya çalışıyor.

Asus ROG Phone 3 ve Zenfone 7’nin tanıtım tarihleri belli oldu!

Şirketin akıllı telefon pazarındaki bir başka dal olan oyun telefonları bölümünde de önemli bir temsilcisi yer alıyor. ROG Phone serisi ile şu ana kadar beklentilerin üzerinde bir satış performansı yakalayan Asus, bu durumu yeni oyun odaklı akıllı telefonunda da sürdürmek istiyor. Snapdragon 865 işlemcisi ile göreceğimiz Asus ROG Phone 3 ayrıca 5G desteğine de sahip oluyor. Bunun yanında telefonda 8 GB RAM kapasitesinin de bulunması bekleniyor. Cihazın en büyük rakibi olarak ise Xiaomi’nin Black Shark 3 modeli gösteriliyor.

Yukarıda sözünü ettiğimiz her iki telefonu da büyük bir merakla bekliyoruz. Hem Zenfone 7 hem de ROG Phone 3 için teknoloji dünyasında büyük bir beklenti söz konusu. Tayvan medyası da bu beklentilerden haberdar olacak ki her iki telefonun da tanıtım tarihini sızdırdı. Yazılanlara göre Asus büyük bir sürpriz olmazsa yeni üst seviye akıllı telefon modellerini Temmuz ayında tanıtacak. Bakalım her iki telefon da düşündüğümüz tarihte tanıtılacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli