user
e
sv

GTA 5’ten sonra şimdi de Civilization ve Borderlands bedava oluyor!

1384 okunma — 18 Mayıs 2020 03:14
Epic Games Store'un, Civilization VI, Borderlands Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved isimli popüler oyunları da ücretsiz olarak verecek olduğu iddia edildi.
Epic Games Store’un, Civilization VI, Borderlands Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved isimli popüler oyunları da ücretsiz olarak verecek olduğu iddia edildi.

Bedava GTA 5 dağıtmaya başlayan dijital oyun mağazası Epic Games Store, büyük oyunlar vermeye devam edecek. Ortaya çıkan bir sızıntıya göre; Civilization VIBorderlands Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved isimli popüler oyunları da ücretsiz olarak sunulacak.

GTA 5’ten sonra şimdi de Civilization ve Borderlands bedava oluyor!

Oyun dünyası denildiğinde, akla ilk gelen oyun şirketlerinden biri olan Epic Games, oyun mağazasını yenileyerek, daha fazla oyuncu çekmek adına ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlamıştı.

Daha önce Watch Dogs ve Just Caue gibi popüler oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarının beğenisine sunan şirket, geçtiğimiz günlerde ise GTA 5‘i ücretsiz sunarak asıl bombayı patlatmıştı. Öyle ki; bunun üzerine kullanıcılar Epic Games Store’un mağazana yüklenmiş ve bunun sonucunda da mağazanın sunucuları çökmüştü. Bu durumun ardından siteye saatlerce ulaşılamamıştı.

Epic Games GTA 5’i ücretsiz olarak sunmasının ardından, ücretsiz oyun vermeye devam edeceğini açıklamıştı. Ancak bunların hangi oyunlar olduğunu öğrenmeleri için, kullanıcılarına geri sayımların sona ermesini beklemeleri gerektiğini belirtmişti.

Bu açıklamanın ardından çok zaman geçmeden, Epic Games‘e üzücü bir haber geldi. Çünkü mağazanın ücretsiz vereceği 3 oyun sızdırılmıştı. Ortaya çıkan bir sızıntıya göre; Civilization VIBorderlands Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved isimli oyunlar ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunların içinde en dikkat çekenler ise şüphesiz  Civilization  ve Borderlands oldu.

Dilerseniz bu iki oyunun oynanış videolarına aşağıdaki paylaşımlardan göz atalım.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli